FAIL (the browser should render some flash content, not this). forum urwisowych rodziców

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
strona główna
coffe

Kształtowanie się osobowości a zaburzenia mowy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Urwis.pl Strona Główna -> Artykuły
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
admin
Site Admin

PostWysłany: 2007-05-05 16:14:26    Temat postu: Kształtowanie się osobowości a zaburzenia mowy Odpowiedz z cytatem

Skomentuj artykuł "Kształtowanie się osobowości a zaburzenia mowy".
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
martmanwoj

PostWysłany: 2008-09-05 16:24:41    Temat postu: Zaburzenie rozwoju mowy Odpowiedz z cytatem

Mam synka za parę dni kończy pięć lat.Wiktor ma ogromne kłopoty z mową.Od drugiego roku życia odwiedziliśmy z synem wszelkich specjalistów : foniatrę,laryngologa,logopedę,psychologa.........itp.Chłopiec miał badania w kierunku autyzmu.Wszystko podobno jest ok.Wykluczono również Zespól Aspergera .W wieku czterech lat dziecko zwróciło się do mnie"mama".Za rok idzie do zerówki.Zapisałam synka do pięciolatków ale bałam się go zaprowadzić żeby nie został uznany za dziwoląga.Podkreślam że prowadzę prywatne przedszkole Wiktor ma kontakt z dziećmi i uczestniczy w zabawach.Jeżeli jest ktoś kto ma lub miał taki problem z dzieckiem,bardzo proszę o radę co dalej mam robić.Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ZAKŁOPOTANA

PostWysłany: 2010-05-18 12:32:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam , mam taki sam kłopot jak Ty , mój pięciolatek mówi pojedyncze wyrazy , żaden specjalista nie może mu pomóc , ale ja się nie poddaje uczymy go w domu wręcz wymuszamy z niego jaki kolwiek wyraz ,to działa , zapisałam go do pięciolatków i to będzie go stymulowało do rozwoju mowy, pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Urwis.pl Strona Główna -> Artykuły Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: